Kom je ook live shoppen?

LET OP: In verband met een herindeling van het magazijn is live shoppen niet mogelijk van zaterdag 3 februari tot de eerste week van maart. Sorry voor het ongemak!

Wil je graag een keer zelf kralen komen uitzoeken in mijn magazijn? Dat kan!

Je hebt tijdens de afspraak de mogelijkheid om de kleuren en vormen in het echt te zien, zelf rond te lopen en kralen te verzamelen, en met mij te overleggen over mogelijke combinaties en andere wensen die je hebt. Ik kan je ook helpen met het maken van combinaties van vormen en kleuren kralen.

Ik heb steeds voor 1 persoon (of 1 groepje van maximaal 2-3 vriendinnen/bekenden) plek, omdat ik je graag begeleid tijdens het shoppen.

Shoppen kan op woensdag en donderdag, en om de week ook op vrijdag. (Kun je alleen op een dag die niet in de agenda staat? Neem dan even contact op voor mogelijkheden)

Als je een afspraak maakt staat er drie kwartier tot een uur voor je gereserveerd. Afspraken kunnen tot 3 weken vooruit gepland worden, en alleen op de momenten die je via de kalender hieronder aangeboden krijgt.

Je kunt hier ter plekke betalen voor alle toffe dingen die je uitzoekt. Wel alleen digitaal, niet contant, maar je mag verder zelf kiezen hoe: via je account, met een tikkie, met een paypal-verzoek, wat jij het fijnst vindt.

Let op: Shop het liefst zonder kinderen. Ik heb gemerkt dat de bakken met kralen heeeeel erg aantrekkelijk zijn voor kleine kinderen, en er zijn al regelmatig kralen door mijn magazijn gestuiterd... Neem je toch je kind(eren) mee? Dan is het jouw verantwoordelijkheid om ze in de gaten te houden en te zorgen dat ze nergens aankomen.

Het is in de wintermaanden koud in mijn pand, dus houd daar ook rekening mee.

Ben je verhinderd? Laat dat dan minimaal een uur van tevoren aan mij weten! Mocht ik zelf onverhoopt verhinderd zijn, dat laat ik dat uiteraard ook zsm aan je weten.

Zie ik je binnenkort in mijn prachtige 'snoepwinkel'?

Tot snel!

LET OP: In verband met een herindeling van het magazijn is live shoppen niet mogelijk van zaterdag 3 februari tot de eerste week van maart. Sorry voor het ongemak!

Mijn magazijn is in Huissen, tussen Arnhem en Nijmegen, en is vlakbij de A15 gelegen, dus goed bereikbaar! De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op 500 m.