Verzenden:

Ik verzend altijd zo snel mogelijk!

Bestellingen die voor 10.00u geplaatst en betaald zijn, worden dezelfde werkdag nog verzonden.
Mocht er een reden zijn dat ik daar vanaf moet wijken, dan lees je dat op de homepage.
Het komt voor dat ik langer aan het werk ben en later geplaatste bestellingen ook nog mee kan nemen, maar ga ervan uit dat ik bestellingen geplaatst na 12u de volgende dag verzend.

Ik werk onder schooltijd. 's Middags na school ben ik thuis bij mijn kinderen.
Op woensdag en donderdag heb ik een volledige werkdag, maar de overige dagen pak ik bestellingen in tussen 8.30u en uiterlijk 13.45u. Dat betekent dat ik niet altijd kan voldoen aan verzoekjes om bestellingen die later geplaatst zijn met voorrang te verzenden! Bestellingen worden verzonden op volgorde van binnenkomst.

let op: tijdens schoolvakanties heb ik aangepaste werktijden. Deze vind je onderaan de website, via ‘werktijden / vakantiedagen’

Ik verzend alle bestellingen met PostNL, waarbij ik gebruik maak van MyParcel. Hele kleine bestellingen worden binnen Nederland verstuurd in een envelop. Voor de rest probeer ik alle bestellingen die in de brievenbus passen als brievenbuspakketje te versturen. Dat scheelt een boel verzendkosten!

Voor de levertijd ben ik afhankelijk van PostNL. Binnen Nederland betekent dat in 99% van de gevallen dat je bestelling de dag na verzending in huis is. Naar België duurt het doorgaans 2-3 werkdagen, maar ook wel eens langer. Wanhoop dus niet als je bestelling er na een paar dagen nog niet is. Het gebeurt zelden dat iets echt niet aankomt!

Als je bestelling als (brievenbus)pakket verstuurd wordt, ontvang je na verzending automatisch een mail met een track & trace-nummer, waarmee je je bestelling kunt volgen.

Bestellingen vanaf 100 euro verstuur ik aangetekend. Daaronder wordt je pakket als standaard pakket verstuurd.

 

Retourneren:

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product(en) retour te sturen. Je krijgt, in het geval van een volledig retour, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, is het de bedoeling dat je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking terugstuurt. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel de producten dus met zorg en zorg ervoor dat ze bij een retour goed verpakt zijn.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je contact met mij opnemen via info@hugs-and-things.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product door mij op tijd in goede orde retour ontvangen is.

Let op: Producten die op maat voor je gemaakt zijn, zijn uitgesloten van retournering. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. (Hieronder vallen ook op maat geknipte stukken draad)