Sinds 1 september 2019 ben ik partner van Trees forAll.

Trees For All is de enige CBF-erkende stichting in Nederland voor CO2-compensatie via duurzame bosprojecten. Al sinds 1999 zetten zij zich in om ontbossing tegen te gaan, en te zorgen voor nieuwe aanplant van bomen.
Jaarlijks verdwijnen er wereldwijd netto 10 miljard bomen, dus het is letterlijk van levensbelang dat er ook flink wordt aangeplant!

Omdat er bij de productie en het transport van de materialen die ik verkoop natuurlijk veel CO2 wordt uitgestoten, heb ik besloten om mijn bijdrage te leveren aan het werk van Trees for All, en zo mijn CO2-footprint te verkleinen.

Binnen het 1-2-tree-programma van Trees for All worden er steeds 2 bomen geplant: 1 in Nederland, en 1 in één van de buitenlandse projecten. In warmere klimaten nemen bomen sneller CO2 op, en tegelijkertijd wordt de lokale bevolking actief bij de projecten betrokken, waardoor zij beter in hun levensonderhoud kunnen voorzien.

De projecten hebben een positieve uitwerking op de biodiversiteit en het milieu en hebben daarnaast een sociale, economische en ecologische meerwaarde. Kortom: een prachtige manier om CO2-uitstoot af te vangen, en tegelijk ook op andere vlakken wat bij te dragen!

Wil je meer weten over het werk van Trees for All? Klik dan hier.


In 2019 heb ik, met heel veel dank aan jullie, 88 bomen kunnen doneren!
Hiervan zijn er 44 geplant in een Nederlands project, en 44 in een project in het buitenland.

In 2020 heb ik in totaal 308 bomen gedoneerd.

In de eerste helft van 2021 heb ik 116 bomen gedoneerd.

In 2022 heb ik 150 bomen gedoneerd, en vanaf nu zal ik ieder jaar 150 bomen blijven doneren.

Ook de donatie van 150 bomen voor 2023 is in november gedaan!

Alles bij elkaar worden/zijn er met jullie hulp dus al ruim 800 bomen geplant!!