Hoe wil je zoeken?

Je kunt op deze website op verschillende manieren zoeken.
Meer informatie daarover kun je terugvinden onder Info & Tips.

Kies hieronder of je op kleur, op vorm of op thema wilt zoeken.

Je vindt hier ook kralenmixen, benodigdheden om te rijgen en allerlei andere dingen.

Zoek op kleur

Als je graag per kleur wilt zien welke kralen ik in het assortiment heb, is dit de manier om te zoeken. Klik op 1 van de kleuren, en krijg de mogelijkheid om alle beschikbare vormen van die kleur eenvoudig in je winkelmandje te gooien, zonder de hele website af te hoeven speuren.

Zoek op vorm

Vind je bijvoorbeeld de abacuskralen super, en wil je weten in welke kleuren je die allemaal kunt bestellen? Kies dan voor zoeken op vorm. Figuurkralen met meerdere kleuren vind je hier niet, omdat er veel teveel verschillende zijn. Deze hebben daarom een eigen pagina gekregen.

Zoek op thema

Heb je een idee voor de uitstraling die je product moet krijgen, en ben je benieuwd welke vormen, kleuren of prints daar goed bij passen? Je krijgt hier de kleuren of prints te zien die volgens mij goed bij het thema passen, en kunt bij die kleuren/prints de vorm van je keuze selecteren.

Printkralen

Siliconen kralen met print zijn superleuk om mee te combineren. Ze kunnen echt een tof accent aan je ontwerp geven. Printkralen zijn helaas niet zo geschikt voor bijtartikelen, maar zijn wel superleuk in een speenkoord of bijvoorbeeld aan een sleutelhanger, tashanger of op een pen. Wat ga jij maken?

Figuurkralen

Ik heb een ruim assortiment kralen in allerlei leuke vormpjes. Alle meerkleurige figuurkralen vind je hier. Superleuk aan een speenkoord, maar heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan tashangers voor basisschoolleerlingen, of leuke pennen met een figuurtje en een paar gekleurde kralen?

Letterkralen

Zowel in baby-artikelen als aan sleutelhangers of pennen (maar ook in allerlei andere creaties) kun je deze letterkralen echt supergoed gebruiken. Kies voor de volledige naam, of gebruik alleen de eerste letter. In 4 van de kleuren zijn ook speciale tekens beschikbaar!

Houten artikelen

De natuurlijke uitstraling van houten artikelen blijft altijd een bepaalde aantrekkingskracht hebben. Om die reden heb ik ook een aantal houten artikelen in het assortiment opgenomen. Onthoud wel dat houten artikelen qua stevigheid een groter risico vormen dan siliconen.

Rijgmaterialen

Alles wat je kunt bedenken wat je nodig zou kunnen hebben om te rijngen vind je hier. Satijndraad, naalden speenclips, sluitingen, sleutelhangers, en andere artikelen die speciaal gemaakt zijn om kralen op te rijgen, je vindt het allemaal in deze categorie!

Kleurenkoord

Wil je regelmatig (groot) gaan inkopen, en vind je het fijn om 'live' kleuren te kunnen combineren? Overweeg dan zeker eens een kleurenkoord. Je shopt hier het kleurenkoord met alle 126 kleuren uit het vaste assortiment, maar je kunt ook een printjeskoord bestellen.

Kralenmixen

Wil je heel graag met kralen aan de slag, maar raak je overweldigd door de enorme hoeveelheid kralen op de website? Of wil je een leuke startvoorraad inslaan om mee aan de slag te gaan? Hier vind je allerlei kralenmixen die je op weg helpen.

Scheepjes Catona Haakkatoen

Siliconen kralen worden steeds vaker gecombineerd met gehaakte kralen of ander haakwerk. Ik heb voor jullie katoen ingekocht dat is gecertificeerd voor gebruik in baby-artikelen. Wel zo'n fijn idee! Onder Info & Tips vind je een eenvoudige instructie voor het haken van kralen.