De webshop is volledig vernieuwd

Welkom in de nieuwe winkel!

Wauw, een compleet nieuwe website! Maar waarom? Omdat de oude website een aantal beperkingen had, waardoor het shoppen niet altijd even makkelijk was, heb ik de afgelopen maanden keihard gewerkt aan een nieuwe shop, en ik ben superblij met het resultaat!

Je kunt nu veel eenvoudiger op kleur shoppen en ik heb geprobeerd om jullie op allerlei manieren zoveel mogelijk te inspireren en een fijne shopervaring te bieden.

Minstens zo belangrijk: Ik heb ongelooflijk veel nieuwe artikelen aan de winkel toegevoegd. Kijk bijvoorbeeld bij de figuurkralen en bij de accessoires.

Lees hieronder een paar dingen waar je even op moet letten.

Een paar aandachtspuntjes

  • Had je een account op de oude website? Dan moet je hier een nieuw account aanmaken.
  • Belgische ondernemer? Als de btw verlegd moeten worden (dus als je geen btw aan mij dient te betalen), wil je dan na het aanmaken van je account eerst even contact met mij opnemen, zodat ik dat juist kan instellen?
  • Ik heb al jullie facturen sinds 1 januari 2022 opgeslagen. Heb je nog iets nodig voor je boekhouding? Laat het dan even weten.
  • Ik heb de spaarpunten van het oude spaarsysteem genoteerd. Geef me een seintje als je meedeed aan het oude spaarprogramma en hier een account hebt aangemaakt, dan voeg ik je eerder gespaarde punten toe.
  • Weten hoe deze site het fijnst werkt? Klik hier
  • Andere vragen? Laat het weten!

Ik hoop dat jullie net zo blij zijn met alle verbeteringen als ik!

Liefs, Marit