• Alle producten zijn toegevoegd aan je winkelwagen.

Hoe kun je het best rijgen?

Let op: Het eindproduct is je eigen verantwoordelijkheid. 

Ik laat op deze pagina zien hoe ik zelf altijd alles in elkaar heb gezet, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld als er onverhoopt iets losraakt. 
(De stevigheid hangt bijvoorbeeld af van hoe strak en nauwkeurig je knoopt).

Twijfel je over de stevigheid van je eindproduct? Haal dan bijvoorbeeld bij een bijtring de knopen weer los, en begin opnieuw! 
(Het strak genoeg knopen van een bijtring is iets wat je even onder de knie moet krijgen)

Hoe bevestig je een kliksluiting?

Kliksluitingen kun je gebruiken voor zowel kettingen als speelkoorden. In onderstaande video zie je hoe je een kliksluiting aan satijndraad bevestigt.

Hoe bevestig je een hanger op een nette manier aan satijndraad?

In deze video toon ik een nette manier om een bijthanger aan een satijnkoord te maken. Wanneer je dat op deze manier doet, zal de 'knoop' blijven zitten, en niet telkens terugschuiven wanneer de ketting niet in gebruik is.

Hoe rijg je een stevige bijtring?

Wil je zelf een bijtring rijgen? Bekijk dan onderstaande video. Ik laat hierin zie hoe je een bijtring kunt rijgen waarvan de kralen niet los kunnen raken.

Hoe maak je een speenkoord?

In het filmpje hieronder kun je zien op welke manier ik altijd speenkoorden rijg. 
Door deze instructie te volgen krijg je een speenkoord dat niet te lang is, flexibel, en waarbij de draad nooit dusdanig los kan gaan dat er kralen los kunnen raken van het koord. Bij het maken van een speelkoord met bevestigingsring kun je deze instructie ook gebruiken, omdat de manier van bevestigen aan een ring of speenclip niet verschilt.

Let op: maak een speenkoord niet langer dan een centimeter of 20, voor de veiligheid!