• Alle producten zijn toegevoegd aan je winkelwagen.

Rijg je eigen speelkoord

Op dit moment is het aantal voorbeeldfoto's op deze pagina nog beperkt. Daar wordt aan gewerkt :-)

De afwerking van het koord is niet in beeld gebracht. Je kunt ervoor kiezen om een koord met ongeveer 9 kralen te rijgen, en af te werken met een speelkoordring. Een andere optie is, om de draden na de 6e kraal te splitsen, en daarna nog een stuk of 5 kralen te rijgen (steeds met knoopjes er tussen). Je krijgt dan een langer speelkoord, dat je af kunt werken met een kliksluiting. Je krijgt dan een soort klein 'kettinkje', dat je heel gemakkelijk ergens omheen kunt vastmaken.

Hierboven heb ik een lichtroze Geometrisch Hart gecombineerd met de kleuren Antraciet, Mistgrijs, Lichtroze en Cashmere Rose. (In hexagon, 19 mm en 15 mm). Pak voor het maken van een speelkoord altijd 2 meter draad. Door tussenknoopjes verlies je veel lengte, en het is ook heel lastig en vervelend om in de puntje van het draad af te moeten werken.

Een schattig lichtgrijs wasbeertje, gecombineerd met Lichtgrijs, Antraciet en Zachtturquoise Spikkels. Ook hier heb ik weer hexagons gecombineerd met ronde kralen van 19 en 15 mm.

 

Dit konijntje heeft een beetje een moeilijke kleur grijs, maar kijk nou eens hoe leuk het staat, onder aan dit koord! Ik heb het gecombineerd met Raincloud, Grijs, Antraciet, Roze en Graniet.

 

Je ziet ze ineens overal: walvissen. Ik heb hier een zeeblauwe walvis gecombineerd met Zeeblauw, Zeeblauw Marble, Zachtturquoise en Mistgrijs.