• Alle producten zijn toegevoegd aan je winkelwagen.

Rijg je eigen kinderketting

Let op: De kinderkettingen op deze pagina zijn niet geschikt voor stevige bijters. Voor hen kies je het best een hanger van de pagina 'Voor Stevige Bijters'.
De onderstaande kettingen zijn juist wél heel geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar die graag een ketting dragen en/of iets nodig hebben om aan te wriemelen. Ook sabbelen mag uiteraard gewoon. 

Een kinderketting hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met een paar kralen, een draad en een kliksluiting (die als veiligheidssluiting fungeert: als er hard aan de ketting wordt getrokken, springt de sluiting open) heb je al een hele leuke ketting!
Voor de bovenstaande ketting heb ik een combinatie gemaakt van kleine en grote hexagons. Hierdoor wordt de ketting niet te groot.
Door te variëren met kleuren, kun je eindeloos veel verschillende kettingen maken, die precies bij jouw kind passen.

Ook een simpele ketting, harde en zachte kleuren gecombineerd, maar al met al een schattige uitstraling. In deze ketting heb ik kralen van 15 mm gebruikt, in combinatie met een bloemetje. Het hartje van het bloemetje is een kraal van 9 mm, waardoor je ook hiermee eindeloos kunt combineren. De gebruikte kleuren zijn Mintgroen, Lichtturquoise, Violet, Poederroze en Fuchsia.

Je kunt een ketting natuurlijk ook veel voller maken. Hier met zelfs 3 bloemetjes. De kleuren die ik hier gebruikt heb zijn Fuchsia, Bubblegum, Lichtroze, Geel en Turquoise (en een Licht Vergrijsd Lila bloemetje)