• Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
 • Onafhankelijk getest volgens EU-normen
 • Op vrijdag 27-1 verzend ik tot 16u

4.9900+ beoordelingen

Ik bouw aan een nieuwe website! Wensen of tips? Laat het weten! Samen maken we een top-site!

Ik bouw aan een nieuwe website! Wensen of tips? Laat het weten! Samen maken we een top-site!

  Kom langs in het magazijn om kralen uit te zoeken!

  Er is al heel lang veel vraag naar, en het is nu eindelijk mogelijk: Shoppen op afspraak!

  Om een afspraak te maken om live te komen shoppen:

  Klik hier 


  Twee dagen per week, en om de week ook op vrijdag en zaterdag, wil ik de mogelijkheid geven om zelf kralen en andere benodigdheden uit te komen zoeken in mijn magazijn.

  Op dit moment heb ik steeds voor 1 persoon (of 1 groepje van maximaal 2-3 vriendinnen/bekenden) plek, omdat de huidige indeling van het magazijn van mij vraagt dat ik je begeleid tijdens het shoppen. In de toekomst is het de bedoeling dat ik 'inloopochtenden' ga organiseren.

  Je hebt tijdens de afspraak de mogelijkheid om de kleuren en vormen in het echt te zien, zelf rond te lopen en kralen te verzamelen, en met mij te overleggen over mogelijke combinaties en andere wensen die je hebt. Ik kan je ook helpen met het maken van combinaties van vormen en kleuren kralen.

  Als je een afspraak boekt staat er drie kwartier tot een uur voor je gereserveerd.
  Afspraken kunnen tot 3 weken vooruit gepland worden, en alleen op de momenten die je via de link hierboven aangeboden krijgt.

  Betalen kan via je account (dan voer ik je bestelling onder jouw naam in), of met een Tikkie/betaalverzoek (mocht je geen account hebben, of dat prettiger vinden).

  Let op: Shop het liefst zonder kinderen. Ik heb gemerkt dat de bakken met kralen heeeeel erg aantrekkelijk zijn voor kleine kinderen, en er is al menig kraal door mijn magazijn gestuiterd... Neem je toch je kind(eren) mee? Dan is het jouw verantwoordelijkheid om ze in de gaten te houden en te zorgen dat ze nergens aankomen.

  Het is in de wintermaanden behoorlijk koud in mijn pand, dus houd daar ook rekening mee.

  Ben je verhinderd? Laat dat dan minimaal een uur van tevoren aan mij weten!
  Mocht ik zelf verhinderd zijn, dat laat ik dat uiteraard ook zsm aan je weten.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Ik sla cookies op voor een beter werkende website. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »