• Ontelbaar veel combinaties mogelijk
 • Snelle verzending
 • Geregistreerd bij Webwinkelkeur

4.9600+ beoordelingen


  Werktijden / Vakantiedagen

  Verzenddagen in januari 2022:

  ma 3 januari: winkel weer open, deze dag verzend ik NIET
  di 4 januari: ik verzend nog NIET
  wo 5 januari: deze dag verzend ik WEL
  do 6 januari: deze dag verzend ik WEL
  vr 7 januari: deze dag verzend ik WEL

  Vanaf 10 januari pak ik mijn normale werkdagen weer op (zie hieronder). 
  Omdat ik alleen werk, zorgt eventuele quarantaine ervoor dat ik direct alle werkzaamheden moet neerleggen, en er dus geen bestellingen meer worden verzonden. Bestel daarom altijd op tijd!
  Omdat ik alleen in dit bedrijf werk, moeder ben van 3 kinderen en sinds kort vanwege echtscheiding co-ouderschap heb, ben ik niet fulltime op kantoor.

  In een gemiddelde week, buiten de schoolvakanties, zien mijn werktijden (waarop ik op kantoor ben en bestellingen inpak) er ongeveer als volgt uit:

  Maandag en dinsdag 8.45 - 13.45u
  Woensdag en donderdag: 8.30 - 16.30u
  Vrijdag: 8.30 - 13.00u

  In vakanties loopt onze co-ouderschapsregeling ook door, wat betekent dat ik in schoolvakanties in ieder geval op woensdag en donderdag bestellingen verzend. Ik zal op deze pagina per schoolvakantie aangeven op welke dagen ik kan verzenden. Bedankt voor jullie begrip!

  Mail en WhatsApp probeer ik zoveel mogelijk onder werktijd te beantwoorden, maar het zal ook regelmatig voorkomen dat je ‘s avonds of in het weekend gewoon antwoord krijgt.
  Omdat ik doordeweeks ook vaak allerlei andere dingen aan het regelen ben, en regelmatig ook buiten kantoor ben, kun je me het best bereiken via mail of WhatsApp. Telefonisch ben ik niet/nauwelijks bereikbaar.

  Buiten mijn werktijden op kantoor werk ik aan de website, beantwoord ik jullie vragen, en ben ik bezig met voorraadbeheer en administratie.

  Over het algemeen kun je er vanuit gaan dat je bestelling verzonden wordt als je deze voor middernacht afgerekend hebt. Door overmacht of grote drukte kan het gebeuren dat dit 1 dag later wordt, maar vaak zal het ook sneller zijn. Ik pak namelijk iedere dag zoveel mogelijk bestellingen in, en verzend alles wat klaar is. Ik werk op volgorde van binnenkomst, dus hoe eerder je bestelt, hoe eerder je bestelling verzonden zal worden.
   
  Let hierbij dus wel op de aangepaste verzenddagen, zoals bovenaan deze pagina aangegeven.

  ———————————————————————————————————————————————————
  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Ik sla cookies op voor een beter werkende website. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »