• Ontelbaar veel combinaties mogelijk
 • Snelle verzending
 • Geregistreerd bij Webwinkelkeur

4.9700+ beoordelingen


  Werktijden / Vakantiedagen

  ****Zomervakantie 2022:

  Maandag 18 juli:
  verzend ik bestellingen van 16 en 17 juli

  Dinsdag 19 juli:
  verzend ik NIET

  Woensdag 20 juli:
  verzend ik bestellingen van maandag, dinsdag en woensdagochtend.
  Na 12.00u WINKEL DICHT t/m vrijdag 29 juli.

  Zaterdag 30 juli:
  BESTELLEN WEER MOGELIJK. Deze week 10% extra korting op alles (automatisch)
  IK VERZEND VANAF MAANDAG 8 AUGUSTUS


  Vanaf maandag 8 augustus werk ik 2 weken fulltime. Ik verzend dan alle binnengekomen bestellingen op volgorde van binnenkomst. Door het verwachte aantal bestellingen en het feit dat ik alleen werk, kan het dus zo zijn dat je bestelling pas in de loop van de week op de post gaat. Bestel daarom op tijd!

  In de week van 15 augustus verzend ik op woensdag 17 en donderdag 18 augustus.
  Vanaf 22 augustus werk ik weer mijn normale dagen.****

   

  Omdat ik alleen werk, zorgt eventuele ziekte of quarantaine ervoor dat ik direct alle werkzaamheden moet neerleggen, en er dus geen bestellingen meer worden verzonden. Bestel daarom altijd op tijd!
  Omdat ik alleen in dit bedrijf werk, moeder ben van 3 kinderen en sinds kort vanwege echtscheiding co-ouderschap heb, ben ik niet fulltime op kantoor.

  In een gemiddelde week, buiten de schoolvakanties, zien mijn werktijden (waarop ik op kantoor ben en bestellingen inpak) er ongeveer als volgt uit:

  Maandag en dinsdag 8.45 - 13.45u
  Woensdag en donderdag: 8.30 - 16.30u
  Vrijdag: 8.30 - 13.00u

  In vakanties loopt onze co-ouderschapsregeling ook door, wat betekent dat ik in schoolvakanties in ieder geval op woensdag en donderdag bestellingen verzend. Ik zal bovenaan deze pagina per schoolvakantie aangeven op welke dagen ik kan verzenden. Bedankt voor jullie begrip!

  Mail en WhatsApp probeer ik zoveel mogelijk onder werktijd te beantwoorden, maar het zal ook regelmatig voorkomen dat je ‘s avonds of in het weekend gewoon antwoord krijgt.
  Omdat ik doordeweeks ook vaak allerlei andere dingen aan het regelen ben, en regelmatig ook buiten kantoor ben, kun je me het best bereiken via mail of WhatsApp. Telefonisch ben ik niet/nauwelijks bereikbaar.

  Buiten mijn werktijden op kantoor werk ik aan de website, beantwoord ik jullie vragen, en ben ik bezig met voorraadbeheer en administratie.

  Over het algemeen kun je er vanuit gaan dat je bestelling verzonden wordt als je deze voor middernacht afgerekend hebt. Door overmacht of grote drukte kan het gebeuren dat dit 1 dag later wordt, maar vaak zal het ook sneller zijn. Ik pak namelijk iedere dag zoveel mogelijk bestellingen in, en verzend alles wat klaar is. Ik werk op volgorde van binnenkomst, dus hoe eerder je bestelt, hoe eerder je bestelling verzonden zal worden.
   
  Let hierbij dus wel op de aangepaste verzenddagen, zoals bovenaan deze pagina aangegeven.

  ———————————————————————————————————————————————————
  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Ik sla cookies op voor een beter werkende website. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »