• Alle producten zijn toegevoegd aan je winkelwagen.

Trees for All

Sinds 1 september 2019 ben ik productpartner van Trees forAll.

Trees For All is de enige CBF-erkende stichting in Nederland voor CO2-compensatie via duurzame bosprojecten. Al sinds 1999 zetten zij zich in om ontbossing tegen te gaan, en te zorgen voor nieuwe aanplant van bomen.
Jaarlijks verdwijnen er wereldwijd netto 10 miljard bomen, dus het is letterlijk van levensbelang dat er ook flink wordt aangeplant!

Omdat er bij de productie en het transport van de materialen die ik verkoop natuurlijk veel CO2 wordt uitgestoten, heb ik besloten om mijn bijdrage te leveren aan het werk van Trees for All, en zo mijn CO2-footprint te verkleinen.

Binnen het 1-2-tree-programma van Trees for All worden er steeds 2 bomen geplant: 1 in Nederland, en 1 in één van de buitenlandse projecten. In warmere klimaten nemen bomen sneller CO2 op, en tegelijkertijd wordt de lokale bevolking actief bij de projecten betrokken, waardoor zij beter in hun levensonderhoud kunnen voorzien.

De projecten hebben een positieve uitwerking op de biodiversiteit en het milieu en hebben daarnaast een sociale, economische en ecologische meerwaarde. Kortom: een prachtige manier om CO2-uitstoot af te vangen, en tegelijk ook op andere vlakken wat bij te dragen!

Wil je meer weten over het werk van Trees for All? Klik dan hier.


In de toekomst zal ik hier laten weten hoeveel bomen ik met jullie hulp al heb kunnen laten planten!