Hoe kun je handig winkelen in deze shop?

Het maken van een goede website voor zóveel verschillende kralen blijkt een grote uitdaging te zijn.
Op deze vernieuwde website heb ik gekozen voor een compleet nieuwe opbouw, die ik hieronder kort wil toelichten, zodat je optimaal kunt shoppen:

Waar moet je beginnen?

Hoe je het handigst zoekt hangt af van waar je precies naar op zoek bent.
Hieronder geef ik een paar scenario's:

Je zoekt kralen in een bepaalde kleur

Kies voor de pagina 'Zoek op Kleur' onder het kopje 'Collectie'. Je vindt hier alle 126 vaste kleuren uit het assortiment, maar ook de glossy kleuren. Op de foto's zie je kralen van 15mm, maar als je het artikel aanklikt, kun je kiezen uit alle beschikbare vormen in die kleur.
Je kunt ook filteren op kleurgroep.
Handig, als je bijvoorbeeld alleen op zoek bent naar blauwtinten.

Je zoekt kralen in een bepaalde vorm

Kies voor de pagina 'Zoek op vorm/maat' onder het kopje 'Collectie'. Als je op een vorm klikt, zie je alle beschikbare kleuren van die vorm. (Handig, omdat nog niet iedere vorm er in iedere kleur is!).
Niet schrikken: je ziet ook hier bakjes met kralen van 15mm, maar jouw gekozen vorm is onder dat artikel gewoon te selecteren! Vind je dit te omslachtig? Typ in de zoekbalk de vorm die je zoekt, en je krijgt alle artikelen in die vorm te zien. Binnen de resultaten kun je ook hier filteren op kleurgroep.

Wil je weten hoe de vormen en maten zich tot elkaar verhouden? Hier vind je meer informatie.

Je zoekt leuke figuurtjes

Alle figuurtjes met meerdere kleuren, en figuurtjes met kleuren die afwijken van de 126 kleuren uit het vaste assortiment, heb ik in een aparte categorie gezet.
Die vind je dus niet bij de kleuren, als je daarop zoekt.
De vormpjes zijn te sorteren op thema. Je vindt hier ook links naar de effen figuurkralen die wél bij de kleuren zijn ondergebracht. Zo weet je zeker dat je niets mist!

Je zoekt kralen met een printje

Ook deze kralen hebben een eigen pagina gekregen. Per print vind je, net als bij het zoeken op kleur, alle beschikbare vormen onder 1 artikel. Bij sommige prints zijn dat heel veel vormen, bij andere nog maar 1 of 2. Weet dat ik altijd aan het uitbreiden ben! Mocht je het nog niet gezien hebben: bij het zoeken op vorm kom je de printjes ook vanzelf tegen!

Je zoekt letterkralen

Letterkralen verkoop ik in de maat 12 mm in 12 verschillende kleuren,
waarvan er 4 speciaal voor mij gemaakt worden.
Daarnaast heb ik ook witte kralen met een zwarte letter in een maatje kleiner (10 mm).
In 12 mm wit, zwart en havermout is niet alleen het volledige alfabet beschikbaar, maar ook kralen met É, Ë, È en Ï, en kralen met een hartje of een sterretje.
In het wit vind je daarnaast nog een paar bijzondere letters, en kralen met een rood hartje.

Per kleur heb ik een artikel aangemaakt, met daaronder een uitklapmenu om je letters te selecteren. Je kunt ook, met een beetje korting, kiezen voor een heel alfabet. (A t/m Z, zonder de speciale tekens)

Je zoekt rijgbenodigdheden, sleutelhangers, pennen, enz.

Ook hiervoor vind je aparte categorieën onder het kopje 'Collectie'. Onder 'rijgmaterialen' vind je dingen als rijgnaalden, satijndraad, clips en sluitingen.

Bij de accessoires vind je verschillende subcategorieën met allerlei artikelen die je in combinatie met de siliconen kralen kunt gebruiken.

Je hebt wel een idee, maar weet niet precies wat je zoekt

Om je op weg te helpen, heb ik thema-pagina's gemaakt, maar ook kun je ervoor kiezen om een kralenmix te bestellen. Zo heb je een mooi begin, waar je al een heleboel leuke dingen mee kunt maken! Meer ideeën vind je via de Inspiratie-pagina in het hoofdmenu.

Tot slot heb ik haakkatoen van Scheepjes in het assortiment. Hiermee kun je zelf kralen haken, of andere leuke baby-artikelen maken. Dit katoen is namelijk gecertificeerd voor het gebruik in baby-producten!