• Afrekenen is uitgeschakeld.
  • Alle producten zijn toegevoegd aan je winkelwagen.

Aanvulling op het oude kleurenkoord

1 / 1
€5,00
Heb je de eerste versie van het kleurenkoord al eerder besteld? Met deze set maak je van jouw kleurenkoord de nieuwe, volledige variant met 123 kleuren.
Aanvulling op het oude kleurenkoord

In deze set vind je alle nieuwe kleuren (inclusief de nieuwe varianten van enkele kleuren die al in de eerste versie van het kleurenkoord zaten).
Daarnaast krijg je een lang stuk draad en een kliksluiting, en een lijst waarin duidelijk staat aangegeven waar de nieuwe kleuren tussen de oorspronkelijke kleuren geregen moeten worden.

Ook ontvang je een kaart met op de voorkant de foto van het volledige kleurenkoord met nummering, en op de achterkant de lijst met nummers en namen. Hierdoor kun je, als je koord klaar is, eenvoudiger dan voorheen opzoeken hoe de verschillende kleuren heten.

Door de twee koorden samen te voegen heb je de nieuwste versie van het kleurenkoord, zodat je eenvoudig kunt zien welke kleuren je nodig hebt.

Belangrijk: laat het draad op de lengte waarop je het ontvangt. Dat lijkt heel lang, maar niks is vervelender dan er op het laatst achter te komen dat je draad te kort is...


De kleuren:

A - Eigeel
B - Klimopgroen
C - Donkergroen
D - Vergrijsd Groen Spikkels
E - Pistache
F - Oudgroen
G - Donker Oudgroen
H - Oudmint
I - Mintgroen Spikkels
J - Zachtturquoise Spikkels (nieuwe versie)
K - Lichtblauw Parelmoer (nieuwe versie)
L - Poederblauw Spikkels
M - Arctic Blue
N - Blauw Parelmoer
O - Paars Parelmoer
P - Roze Parelmoer
Q - Framboos
R - Girly Pink
S - Lichtroze Spikkels
T - Blush
U - Roodbruin (nieuwe versie)
V - Taupe
W - Taupe Marble
X - Lichtgrijs Spikkels.