• Alle producten zijn toegevoegd aan je winkelwagen.

Houten hangers

Leuke houten hangers van onbewerkt beukenhout.

Let op: hout is een natuurproduct, waardoor de houten artikelen allemaal verschillend zijn. Het uiterlijk van de kraal of hanger kan daardoor (licht) afwijken van de afbeelding.

Hout is minder geschikt als bijtmateriaal dan siliconen. Het beschadigt eerder en kan er niet goed tegen om vaak nat te worden.

Ik heb houten artikelen in mijn assortiment opgenomen omdat veel mensen houden van de natuurlijke uitstraling, maar houten is zeker niet mijn eerste keuze voor bijtartikelen. Als accessoire is hout natuurlijk wel prachtig, wat het erg geschikt maakt voor bijvoorbeeld wagenspanners of mobiles.

Als hout meerdere keren hard op de grond valt, kan het barsten. Controleer hout dus altijd extra goed op beschadigingen, en gebruik het niet meer als er barsten in zitten.

Deze hangers zijn erg geschikt voor gebruik aan bijvoorbeeld een babygym of wagenspanner. Ook voor een rammelaar kun je ze, in combinatie met bijvoorbeeld een houten ring of een paar houten kralen, goed gebruiken, maar houd er dan ook weer goed rekening mee dat het eerder beschadigt als er op gebeten wordt.

Kleur