De kettingen die je hieronder vindt zijn uitermate geschikt om te gebruiken als voedingsketting (om je kindje tijdens het voeden 'bij de les te houden'), of als bijtketting. Draag de ketting om je eigen nek, en zorg dat je kindje bij jou op schoot altijd iets te doen heeft. Of draag een siliconen armband, zodat je op ieder moment een bijtring bij je hebt!

 Let op: de houten kralen zijn minder geschikt om op te bijten dan de siliconen kralen. Als je echt een 'bijtertje' hebt, kies dan voor een ketting die volledig uit siliconen bestaat, of die aan de onderkant geen houten kralen heeft. De kettingen met houten kralen zijn wel heel mooi en stijlvol om als 'voedings-' of 'speelketting' te gebruiken. Door de verschillende materialen zijn deze kettingen extra aantrekkelijk om mee te spelen en aan te voelen.

Alle kettingen zijn voorzien van een kliksluiting, die openspringt als er teveel kracht op wordt gezet.

De kettingen zijn allemaal lang. Op de 'actiefoto's' kun je zien hoe sommige kettingen eruit zien als ze korter gedragen worden. Het inkorten van de kettingen is erg eenvoudig (zeker bij de kettingen die tussen de kralen niet geknoopt zijn).

© 2013 - 2018 Hugs & Things | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie