Let op: alle artikelen hieronder worden geleverd als pakketje met losse onderdelen, waarmee je het artikel zelf in elkaar kunt zetten.
Je ontvangt kralen, draad en sluitingen zoals afgebeeld. Wil je slechts 1 of 2 kleine wijzigingen (andere kleur of vorm kraal) aanbrengen, geef dit dan door middels het opmerkingenvak tijdens het bestellen!

(Voor het rijgen gebruik je het best een dikke naald met groot oog. Heb je zo'n naald niet, bestel er dan eenvoudig 1 mee, met behulp van het keuzemenu bij het artikel.)

Dit is een nieuwe variant speelkoorden: iets korter dan de koorden met kliksluiting, en door de ring heel eenvoudig 'overal' aan te bevestigen. 

Door de ring voorzichtig iets te buigen, bevestig je deze gemakkelijk aan allerhande voorwerpen (met een maximale dikte van ongeveer 1,5 à 2 cm). Denk hierbij bijvoorbeeld aan een draagdoek of draagzak, riempjes van een autostoel/fietsstoeltje/wandelwagen, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Waarschuwing: speelkoorden zijn bedoeld als bijt-accessoire, en dienen ten allen tijde ergens aan bevestigd te worden.
Ga met een speelkoord om, zoals je met een speenkoord om zou gaan: altijd vastmaken, alleen onder toezicht gebruiken en nooit mee naar bed geven!

 

© 2013 - 2018 Hugs & Things | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie