Navigatie

Leuk dat je wilt bestellen!

Je hebt de keuze uit 4 opties:

  1. Je bestelt een kant-en-klaar artikel van de website.
  2. Je bestelt losse kralen en overige onderdelen, en gaat zelf aan de slag.
  3. Je bestelt een doe-het-zelf-pakketje, waarbij je een door mij ontworpen artikel zelf rijgt.
  4. Ik ontwerp en rijg een artikel volgens jouw wensen.

Als je kiest voor optie 1:

Op de website vind je de artikelen terug die ik alvast heb geregen, en die dus kant-en-klaar in de kast liggen. Klaar om verzonden te worden. Het gaat hierbij om een beperkt aanbod.

Het is bij deze optie dus niet mogelijk om aanpassingen te doen, maar ik probeer het assortiment zo gevarieerd en ruim mogelijk te houden, zodat er voor ieders smaak iets te vinden is.

De kant-en-klare artikelen verzend ik binnen 2 werkdagen.

 

Als je kiest voor optie 2:

Alle losse kralen en hangers kun je per stuk bestellen. Dat geeft je de mogelijkheid om alles te maken wat je wilt, zonder daarvoor grote hoeveelheden in te hoeven kopen.

Ik heb de keuze iets gemakkelijker gemaakt door de mogelijkheid te bieden om op kleur te zoeken, en door een inspiratiepagina toe te voegen. Natuurlijk kun je ook goed inspiratie opdoen bij de kant-en-klare artikelen.

Op de instructiepagina vind je alle uitleg die je nodig hebt om gemakkelijk je eigen bijtspeelgoed te rijgen.

Vergeet niet om draad en sluitingen, en eventueel een rijgnaald aan je bestelling toe te voegen! Deze vind je bij de hangers en onderdelen. Je kunt alles wat je nodig hebt bij mij bestellen. Verder heb je alleen een stevig tangetje nodig.

De losse kralen en onderdelen worden net als de kant-en-klare artikelen binnen 2 werkdagen verzonden.

Kom je er niet helemaal uit? Dan mag je natuurlijk altijd contact met me opnemen voor hulp.

 

Als je kiest voor optie 3:

Kies het artikel dat je graag zou willen rijgen.
Ik stop dan alle benodigdheden voor je in een zakje, zodat je alles hebt wat je nodig hebt. Als je zelf geen dikke naald met groot oog hebt, kun je ervoor kiezen om voor 1 euro een naald bij te bestellen (zie keuzemenu bij de artikelen).
Instructies en tips mbt het rijgen vind je op de instructiepagina.

Als je kiest voor optie 4:

Zorg dat je van tevoren zo goed mogelijk in je hoofd hebt wat je wilt, en geef dit per e-mail (info@hugs-and-thing.nl, met als onderwerp het artikel dat je graag zou willen laten ontwerpen en rijgen) of per privébericht op Facebook aan mij door.
Voordat ik ga ontwerpen, zal ik je eerst vragen om het totaalbedrag voor het artikel af te rekenen (je ontvangt hiervoor een betaallink). Vervolgens zal ik je, indien nodig, wat vragen stellen en enkele voorbeeldfoto's sturen.
Hoe beter je bereikbaar bent, hoe sneller we tot een uiteindelijk ontwerp kunnen komen. De levertijd voor op maat ontworpen artikelen bedraagt maximaal een week, en is afhankelijk van de drukte op het betreffende moment.

© 2013 - 2017 Hugs & Things | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie