• t/m 31 oktober gratis verzending vanaf 25 euro!
 • Onafhankelijk getest volgens EU-normen
 • Woensdag 5 oktober: ik verzend tot 16.00u

4.9900+ beoordelingen

Meld je via je account aan voor het Loyalty-programma en spaar punten met iedere aankoop!

Meld je via je account aan voor het Loyalty-programma en spaar punten met iedere aankoop!

  Keptin-Jr

  5 Producten


  Seen 5 of the 5 products

  Ontspannen groeien

  Tot rust komen, ontspannen en slapen. Daarmee zorg je ervoor dat je bijkomt van inspanningen en emoties. Of je nu ouder bent of een pasgeborene, rust en ontspanning heb je hard nodig. Een kind dat tot rust komt en goed slaapt, kan zich beter ontwikkelen dan een onrustige baby. Keptin-Jr draagt bij aan een omgeving waarin ieder kind veilig kan slapen en groeien. Onze innovatieve knuffels geven kinderen een gevoel van geborgenheid en comfort waardoor ontspanning op een natuurlijke manier volgt. Wij creëren rust, niet alleen voor kinderen, ook voor ouders.

  Willem Flendrie – Directeur / Verpleegkundige

  “Toen ik in 1993 begon met het ontwikkelen van knuffels, was het doel om knuffels van natuurlijke en biologische materialen te maken. In die tijd waren alleen knuffels van synthetische materialen verkrijgbaar. Ik wilde mijn kinderen, die in deze jaren geboren werden, een knuffel geven die van eerlijk en natuurlijk materiaal gemaakt was. Al gauw bleek de vraag hiernaar groot te zijn. Zo ontstond Keptin-Jr.

  De drive om knuffels te blijven verbeteren bleef. Naast het gebruik van biologische en natuurlijke materialen, werkten we aan onze doelstelling om onze knuffels echt te laten doen wat ze moeten te doen: een gevoel van veiligheid, geborgenheid en comfort geven.

  Met hulp van specialisten en experts konden we invulling geven aan de doelstelling van Keptin-Jr. Zelf heb ik ook niet stilgezeten en heb ik  ontwikkelingspsychologie en verpleegkunde gestudeerd. Deze boeiende vakgebieden helpen mij om knuffels te ontwikkelen die evidence based kunnen bijdragen aan de ontspanning en ontwikkeling van opgroeiende kinderen. Met trots kijk ik naar onze prachtige knuffels die kinderen dagelijks comfort en ontspanning bieden om zich verder te kunnen ontwikkelen naar een volgende levensfase.”

  Van deskundige naar dreumes

  Keptin-Jr ontwikkelt en ontwerpt knuffels met experts vanuit verschillende vakgebieden.

  Onze ontwerpen ondergaan een continu proces van optimalisatie waarbij ouder en kind centraal staan.

   
  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Ik sla cookies op voor een beter werkende website. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »