Ik werk alleen, en daar ben ik trots op!

In tegenstelling tot de meeste andere bedrijven doe ik alles helemaal alleen.
Van inkoop, het maken van foto's en website, inpakken, verzenden, klantcontact tot magazijn opbouwen, indelen, teksten schrijven, enzovoort.

Dat betekent dat ik eigenlijk 24/7 druk ben met Hugs & Things, en dat vind ik heerlijk!
(Ondanks dat het betekent dat ik maximaal 2-3 vrije weken per jaar heb, en meestal 7 dagen per week werk).

Doordat ik alleen werk, ben ik dus ook altijd degene met wie je contact hebt.

Is er iets fout gegaan bij het inpakken van je bestelling? Mijn schuld ;-). Andere problemen? Ik los het direct op!
Maar ook als je juist wél heel tevreden bent (en dat is eigenlijk vrijwel iedereen: ik scoor een 9,8!!) hoor ik dat natuurlijk heel graag.

Met veel van mijn vaste klanten heb ik al langere tijd persoonlijk contact, en dat vind ik 1 van de fijnste dingen aan mijn werk. Ik houd ervan om het kleinschalig en persoonlijk te houden. Om te weten wie jullie zijn, en jullie mee te laten denken over de toekomst van Hugs & Things. Samen met jullie probeer ik de ideale webwinkel voor siliconen kralen en toebehoren te creëren. Al is natuurlijk helaas door veiligheid of hoge kosten niet alles (direct) mogelijk, ik schrijf alle suggesties op!

Mijn bedrijf is echt mijn 'kindje', en ik heb er vrijwel alles voor over.

Niets maakt me gelukkiger dan weer een grote stapel pakketten naar jullie verzenden, en om regelmatig leuke berichten te krijgen. Mijn service wordt hoog gewaardeerd, en dat komt omdat dat echt 1 van mijn belangrijkste aandachtspunten is, samen met veiligheid.

Zolang jullie tevreden zijn, ben ik dat ook!

Nu ik een 'nieuwe weg ben ingeslagen' met het assortiment, is het de bedoeling om maandelijks een aantal nieuwe artikelen voor jullie te regelen! Ik ben gestart met groeien, en ben voorlopig niet van plan daarmee te stoppen!

Liefs, Marit