Wauw, wat is de tijd gevlogen! Dit jaar bestaat Hugs & Things alweer 10 jaar!

Wat begon als een klein werkhoekje op zolder, groeide via een aanbouw aan huis en een kantoor van 40 m2 met externe opslag naar een hal van 100 m2, met rijen stellingkasten, helemaal vol met bakken kralen!

Wat ben ik ongelooflijk trots op wat ik in de afgelopen jaren heb bereikt! Zonder ook maar enige achtergrond in economie of marketing, gewoon op gevoel gewerkt, en een prachtig bedrijf met fantastische (vaste) klanten opgebouwd.

Sinds vorig jaar ben ik keihard aan het uitbreiden, en daar ga ik voorlopig niet mee stoppen.
Zoals je zult zien, als je al eerder bij Hugs & Things geshopt hebt, is er in deze nieuwe shop ongelooflijk veel nieuws bij gekomen. Voor de komende maanden staat er ook nog heel veel op de planning.

Uiteindelijk wil ik heel graag alle vormen uit het assortiment in (bijna) alle kleuren voor jullie op voorraad hebben, maar in de tussentijd breid ik nu ook vooral in de breedte uit. Zo zijn er bijvoorbeeld enorm veel figuurkralen bij gekomen, zodat het nog veel leuker wordt om sleutelhangers en pennen te maken!

Ik wil jullie bedanken voor de afgelopen 10 jaar, en ben helemaal klaar voor de volgende 10!
Zo lang ik het nog leuk vind ga ik door, en ik vind het nog altijd fantastisch!