Ik werk door, maar het is extra druk! Houd hier rekening mee. Lees hier mijn laatste update mbt het coronavirus
Ontelbaar veel combinaties mogelijk
Snelle levering
Geregistreerd bij Webwinkelkeur

Wat verkoop ik nou eigenlijk?

  • Geplaatst op
  • Door Marit
  • 0

Dit was ooit mijn eerste blog. Ik vertel erin waarom ik zo enthousiast word van siliconen kralen en hangers. In deze nieuwe versie is de tekst iets aangepast, omdat mijn bedrijf in de loop der tijd ook veranderd is.

 

Ik heb al een flink aantal social-media-accounts, maar één ding had ik tot nu nog niet: een weblog. En nu dus wel. Waarom?


Het geeft me de kans om te laten zien wie ik ben en wat mij bezighoudt.


Ik vind het leuk om jullie een blik achter de schermen te geven:
Hoe ga ik te werk? Hoe ziet dat eruit? Welke leuke nieuwe materialen krijg ik binnen en wat ga ik daarmee doen?


Ik hoop dat het jullie de kans biedt om met mij mee te denken. Waar zitten jullie op te wachten, en waarop juist niet? Het idee achter Hugs & Things is altijd geweest om dingen te maken waar anderen blij van worden, dus vertel vooral: waar worden jullie blij van?

 

Meteen van start:

Ik merkte op beurzen vaak dat mensen het heel moeilijk vinden om zich via een plaatje op de website een goed beeld te vormen van hoe het product er in het echt uitziet, en hoe het aanvoelt. 

 

Vaak waren ze blij verrast als ze de producten in het echt zagen, en konden aanraken.

(Net als ikzelf trouwens, toen ik een paar jaar geleden de allereerste, op de gok gekochte, siliconen uitpakte!)


Hieronder wil ik proberen om jullie iets beter te laten zien wat ik nou eigenlijk verkoop, en waarom ik er zo enthousiast over ben. (O, en belangrijker: mijn ervaring is dat vrijwel alle kindjes ook direct superenthousiast zijn! Kan ook niet anders, met al die vrolijke kleurtjes!)

 


Allereerst de materialen:

De siliconen kralen die ik verkoop, worden speciaal gemaakt om gebruikt te worden in bijtsieraden en bijtspeelgoed. Het is dus volledig veilig als kinderen hierop kauwen. Sterker nog: het is er voor bedoeld! Uiteraard zijn de kralen BPA-vrij, vrij van welke andere schadelijke stof dan ook, zijn ze door en door gekleurd, en kunnen ze heel makkelijk gereinigd worden.

 

Ik verkoop satijndraad van 1,5 tot 2 mm dik. Dit draad kan niet knappen, en slijt niet door. Superstevig dus! Ik raad aan om bijtringen op extra lang draad te rijgen en aan weerszijden te knopen: voordat er ooit kralen van los kunnen raken, zal er eerst een lang stuk draad uit de kralen moeten! 

 

Maar hoe voelt dat dan? 

De siliconen voelen 'zacht', zijn licht van gewicht, en nemen je lichaamstemperatuur aan. 

Je kunt de kralen heel licht inknijpen, en ze veren altijd weer terug naar hun oorspronkelijke vorm. Als ik zelf op mijn allerhardst bijt (mijn kaken deden er behoorlijk pijn van..), blijven er uiteindelijk hele lichte tandafdrukken achter. 

Kleintjes met doorkomende tandjes zullen het materiaal dus nooit kapot krijgen!

Anders is het voor de echte stevige bijters. Kinderen (en volwassenen) die dwars door de pijn heen bijten. Die kunnen helaas niet alle kralen en hangers gebruiken, maar ook voor hun zijn er mogelijkheden!

 

    

    

Voor extra verlichting bij doorkomende tandjes kun je de siliconen in de koelkast leggen. Het materiaal is namelijk bestand tegen temperaturen van -25 tot +65 graden celsius. (dat betekent dat de producten van 100% siliconen kralen zelfs in het bovenste rekje van je vaatwasser kunnen! In de praktijk blijkt afspoelen onder de kraan, of reinigen in een mild sopje, trouwens meestal afdoende!)

 


Reacties

  1. marie-rose marie-rose

    ik heb gisteren mijn pakketje in goede orde ontvangen,snelle levering en correcte afhandeling,voldoende informatie over de levertijd bij post .nl ;ik keek er naar uit om mijn eerste bestelling te ontvangen en was aangenaam verrast ! dankjewel het was fijn zaken met u te doen,smaakt naar meer ! groetjes M-Rose Belgie

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Ja, ook ik sla cookies op voor een beter werkende website :-) Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Gratis verzending

vanaf €65,- (NL en BE)

Snelle levering

binnen 2 werkdagen verzonden

Gecertificeerde siliconen

in 59 exclusieve kleuren

Achteraf betalen mogelijk

Binnen 2 weken met AfterPay