Ik werk door, maar het is extra druk! Houd hier rekening mee. Lees hier mijn laatste update mbt het coronavirus
Ontelbaar veel combinaties mogelijk
Snelle levering
Geregistreerd bij Webwinkelkeur

Laatste stand van zaken mbt Coronavirus

  • Geplaatst op
  • Door Marit

Hieronder vind je mijn laatste update mbt het coronavirus.

Bijgewerkt op Donderdag 2 april 2020, 16.00u.

Het is drukker dan gebruikelijk. Bij mij, maar ook bij PostNL. Ik werk halve dagen, en doe mijn best om alles zo snel mogelijk te verzenden. Dit betekent vaak dat ik op weekenddagen extra zal gaan inpakken, maar het kan gebeuren dat het 1 dagje langer duurt voordat je bestelling op de post kan.
Alvast bedankt voor jullie begrip!


Zolang dit mogelijk (en verantwoord) blijft, zal ik gewoon aan het werk blijven:

 

>Ik houd mijn eigen gezondheid uiteraard goed in de gaten, en zal het werk tijdelijk neerleggen als ik klachten ontwikkel;


>Ik was mijn handen heel regelmatig;


>Ik werk in mijn eigen woonplaats, op een verdieping waar maximaal 8 mensen tegelijk aan het werk zijn, en ik niet in direct contact kom met andere mensen. Mijn kamer en keukentje worden alleen door mij gebruikt, en ik maak alles vaker dan normaal schoon.


>Doordat alle scholen in Nederland inmiddels gesloten zijn, zal ik de werkuren samen met mijn man verdelen. Ik zal dus minder uren werken dan gebruikelijk, maar wil blijven zorgen dat ik alles zo snel mogelijk verzend. (Alleen al omdat we niet weten hoe alles de komende tijd zal verlopen). De komende tijd ben ik in de ochtenden thuis om thuisonderwijs aan mijn drie kinderen te geven, en pak ik in de middag bestellingen in.

 

>Ook als ik zelf gewoon door kan werken, kan het zijn dat het postkantoor sluit. Als er geen andere manieren zijn om de post bij jullie te krijgen, betekent dat dus ook een tijdelijke sluiting.

 

>Voorlopig kun je dus gewoon blijven bestellen, maar zoals iedereen de afgelopen tijd heeft gemerkt, kan de situatie ineens veranderen. Heb je voorraad nodig, wacht dan niet te lang!

 

>Sinds 18 maart 2020 is het helaas tijdelijk niet mogelijk om pakketten in België op een afhaalpunt te laten bezorgen. Als een pakket bij je thuis wordt aangeboden en je niet aanwezig bent, wordt het gebracht naar het dichtstbijzijnde geopende pakketpunt. Dat kan dus verder van je huis zijn dan je gewend bent. Ik verzend vooralsnog dus gewoon naar België!

 

>Wereldwijd beginnen de gevolgen nu goed zichtbaar te worden bij de verschillende postbedrijven... Niet alleen de levertijd van veel materialen is (veel) langer dan normaal, maar ook de verscheping hierheen duurt op dit moment een aantal dagen langer dan normaal. Ik probeer alle voorraad zo goed mogelijk op peil te houden!

 

Ik hoop dat alles snel weer bij het oude is, en dat goed met jullie en jullie naasten blijft gaan!
Gezondheid is nu even het allerbelangrijkste.

Liefs, Marit

Ja, ook ik sla cookies op voor een beter werkende website :-) Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Gratis verzending

vanaf €65,- (NL en BE)

Snelle levering

binnen 2 werkdagen verzonden

Gecertificeerde siliconen

in 59 exclusieve kleuren

Achteraf betalen mogelijk

Binnen 2 weken met AfterPay