Naast het kleurenkoord kun je nu ook een matenkoord bestellen! Klik hier.
Ontelbaar veel combinaties mogelijk
Snelle levering
Geregistreerd bij Webwinkelkeur

Houd jij ook zo van haken?

  • Geplaatst op
  • Door Marit

Vanaf vandaag ga ik een hele leuke samenwerking aan!
Leden van gekophaken.nl krijgen vanaf nu 10% korting in mijn webwinkel!

Gek op Haken is de gezelligste haakwebsite van Nederland!

De website heeft een (betaald) ledengedeelte en een openbaar gedeelte.

Op het ledengedeelte staan een heleboel unieke haakpatronen, waartoe leden onbeperkt toegang hebben. Elke week komt er een nieuw ledenpatroon bij.

Op het openbare gedeelte wordt iedere maand een gratis haakpatroon gedeeld en daarnaast wordt er elke week een nieuwe haakgerelateerde blog gepubliceerd.

De website is eind februari 2020 gelanceerd en telt momenteel al meer dan 500 actieve leden! Uiteindelijk moet Gek op Haken DE site worden waar alles op het gebied van haken te vinden is, en ze zijn al goed op weg!

Op de website kun je allerlei patronen vinden: van sjaals, tot dekens, tot truien, tot amigurimi. Wat je ook wilt haken, je vindt er op deze website vast een patroon voor!

Een aantal patronen op de site is gratis, maar als je lid wordt kun je pas écht los! 
Ik word er in ieder geval helemaal enthousiast van, hoewel ik stiekem ook weet dat ik voorlopig helemaal geen tijd heb voor nieuwe projecten...

Lid worden heeft nog een aantal andere voordelen: je krijgt korting bij steeds meer verschillende webwinkels, kunt deelnemen aan allerlei give aways, je kunt kletsen met andere haaksters in het online haakcafé, en je kunt deelnemen aan zogenaamde CAL's (crochet alongs), waarbij je met z'n allen hetzelfde project maakt.

Ik werd onlangs benaderd voor een samenwerking met Gek op Haken, omdat er steeds meer patronen worden ontwikkeld waarin gebruik wordt gemaakt van mijn siliconen kralen, en ik was vereerd!

Hieronder zie je twee foto's van haakprojecten waarin siliconen verwerkt zijn, maar er is natuurlijk nog veel meer te bedenken! Superleuk toch?

     

 

Ik sla cookies op voor een beter werkende website. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Gratis verzending

vanaf €65,- (NL en BE)

Snelle levering

binnen 2 werkdagen verzonden

Gecertificeerde siliconen

in 60 exclusieve kleuren en 3 originele prints!

Achteraf betalen mogelijk

Binnen 2 weken met AfterPay