• Ontelbaar veel combinaties mogelijk
 • Snelle verzending
 • Geregistreerd bij Webwinkelkeur

4.9600+ beoordelingen

  Marit - 16 / Jul / 2018

  Een nieuwe winkel!

  Hugs & Things bestaat bijna 5 jaar, en het werd de hoogste tijd voor een hele nieuwe webwinkel. Lees in dit blog meer over de groei die Hugs & Things in 5 jaar heeft doorgemaakt!

  Een nieuwe winkel!
  Blog

  Hugs & Things begon in 2013 heel klein. Met de hoop dat iemand ooit iets bij ons wilde kopen... In de rubriek 'wie ben ik?' heb je daar al iets over kunnen lezen.


  Vanaf het moment dat we begonnen met de verkoop van siliconen is er heel veel veranderd.
  Toen ik alleen verder ging met Hugs & Things, en besloot dat ik stevig wilde groeien, heb ik een aantal keren foto's geplaatst van hoe mijn voorraad er op dat moment ongeveer uitzag. Nu de winkel bijna 5 jaar bestaat, besloot ik deze foto's weer eens terug te zoeken. 

  Het begon allemaal met 'schroevenbakken' van de bouwmarkt:


  Ik kreeg toen al hulp van mijn kinderen ;-)

  Al snel pasten de kralen niet meer beneden in de trapkast, en creëerden we een werkplek op de open zolder:


  Wat was ik blij met deze prachtige lichte werkplek! Ik begon nog meer te bestellen, en groeide in no-time deze werkplek ook weer uit... 


  Na een poosje overlegd te hebben, besloten we ons huis te verbouwen. Er werd een aanbouw geplaatst, met een doorgang naar de woonkamer. Op die manier had ik veel meer ruimte, en was ik in de buurt van de kinderen. Een stuk makkelijker!


  Ik had véél ruimte, en begon weer flink in te slaan. Er is zoveel te koop, en ik wil eigenlijk alles in mijn assortiment opnemen... Mijn kamer leek al snel weer op de zolder toen ik daaruit groeide. Oeps.

  Voor de volgende foto's heb ik opgeruimd, maar je ziet dat de kamer gelukkig nog veel voller kon!
  Inmiddels kunnen er echt geen kasten meer bijgeplaatst worden, en bezwijken de kasten bijna onder het gewicht van al die kralen en hangers, maar ik smokkel alweer af en toe stiekem wat voorraad naar zolder ;-)

   

     

   

     

   

  Het assortiment veranderde ook flink, naarmate de vraag toenam. Ik ben inmiddels volledig gestopt met het rijgen van artikelen, en ook de DIY-pakketjes die ik tot voor kort aanbood, bleken qua tijd en vooral voorraadbeheer, niet langer handig... In plaats daarvan heb ik op deze website 'inspiratie-pagina's' opgenomen (onder Tips & Tricks). Je vindt daar ook welke materialen je nodig hebt om een soortgelijk artikel te rijgen.

   

  Ook de webwinkel, die er vanaf dag 1 was, begon verouderd te raken, en was dringend toe aan een facelift. Ik besloot dat ik een hele nieuwe start wilde maken, en heb deze nieuwe website dus volledig vanaf 0 opgebouwd. Er is een logische plek voor alle artikelen, de foto's zijn een stuk frisser dan ze waren, en er zijn veel handige snufjes bijgekomen. De hele site is naar mijn idee een stuk professioneler geworden. En, ook niet onbelangrijk: er zijn bijna 200 nieuwe producten toegevoegd!
  Eindelijk is de site ook meegegroeid met alles wat er achter de schermen is gebeurd, de afgelopen jaren.


  Nu, bijna 5 jaar na de start, durf ik te zeggen dat ik nog steeds de grootste aanbieder van siliconen in Nederland en België ben. Bij het maken van deze website ontdekte ik dat ik meer dan 1300 verschillende artikelen in mijn assortiment heb. Dat had ik nooit durven dromen, en ik ben dan ook enorm trots op mezelf dat ik dit heb weten te bereiken! Zonder jullie was ik natuurlijk nooit zover gekomen. Bedankt daarvoor!

   

   

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • Van idee tot nieuw product
   12 / May / 2020

   Marit - 16 / Jul / 2018

   Van idee tot nieuw product

  • Houd jij ook zo van haken?
   01 / May / 2020

   Marit - 16 / Jul / 2018

   Houd jij ook zo van haken?

  • (Tijdelijk) Lagere staffelkorting
   23 / Apr / 2020

   Marit - 16 / Jul / 2018

   (Tijdelijk) Lagere staffelkorting

  • Kwaliteit staat centraal!
   04 / Apr / 2020

   Marit - 16 / Jul / 2018

   Kwaliteit staat centraal!

  • Inkopen als je zelf een bedrijfje hebt (update maart 2020)
   04 / Mar / 2020

   Marit - 16 / Jul / 2018

   Inkopen als je zelf een bedrijfje hebt (update maart 2020)

  • Een nieuw kantoor! (En nieuwe 'openingstijden')
   05 / Nov / 2019

   Marit - 16 / Jul / 2018

   Een nieuw kantoor! (En nieuwe 'openingstijden')

  • Back to Basic
   05 / Aug / 2019

   Marit - 16 / Jul / 2018

   Back to Basic

  • Een nieuwe winkel!
   16 / Jul / 2018

   Marit - 16 / Jul / 2018

   Een nieuwe winkel!

  • Wat verkoop ik nou eigenlijk?
   15 / Jul / 2018

   Marit - 16 / Jul / 2018

   Wat verkoop ik nou eigenlijk?

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
  Ik sla cookies op voor een beter werkende website. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »