• Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
 • Onafhankelijk getest volgens EU-normen
 • Op vrijdag 27-1 verzend ik tot 16u

4.9900+ beoordelingen

Ik bouw aan een nieuwe website! Wensen of tips? Laat het weten! Samen maken we een top-site!

Ik bouw aan een nieuwe website! Wensen of tips? Laat het weten! Samen maken we een top-site!

  Variëren met maar een paar vormen en kleuren geeft al fantastische resultaten!

  Op het moment dat ik dit schrijf (september 2022) ben ik druk bezig om mijn prachtige winkel hard te laten groeien, met veel nieuwe producten. Maar wist je dat je zelfs met een paar kleuren en vormen al eindeloos veel verschillende creaties kunt maken?

  Ik vind het altijd heel verrassend om te zien wat er gebeurt als je kleuren of vormen kralen in een andere volgorde gebruikt. Je krijgt dan namelijk al snel heel verschillende eindproducten!

  Ook een bepaalde volgorde van kralen kun je heel goed in verschillende kleurencombinaties maken.
  Dat je echt heel gevarieerde resultaten kunt krijgen, kun je hieronder goed zien!

  In al deze speenkoorden heb ik precies dezelfde vormen kralen gebruikt, maar heb ik steeds voor andere kleurencombinaties gekozen.
  Daardoor kreeg ik 5 compleet verschillende speenkoorden. Ieder koord is precies 22 centimeter lang, terwijl ik maar 1 keer heb hoeven meten. Ik hoefde dus niet iedere keer een nieuwe combinatie van vormen te zoeken die binnen de maximale afmeting zou passen.

  Dat kan bijvoorbeeld ook heel handig zijn als je je eindproducten wilt laten testen. Als de volgorde van kralen goedgekeurd is, kun je heel veel verschillende combinaties van kleuren maken, terwijl je aan de vormen en de volgorde niks hoeft te veranderen.

  Net zoiets heb ik gedaan bij deze voedingskettingen*:

  In allebei de kettingen heb ik dezelfde kleuren en vormen gebruikt, maar ik heb de volgorde van de kleuren bij beide kettingen precies aan elkaar gespiegeld. Dit voorbeeld laat goed zien dat je dan echt twee compleet verschillende kettingen krijgt! (En dat met 6 kleuren in 5 verschillende vormen/maten)

  De komende maanden zal ik het assortiment sterk gaan uitbreiden, en daarnaast zorgen dat zoveel mogelijk vormen in zoveel mogelijk kleuren te krijgen zijn.

  Tot die tijd biedt het huidige assortiment al heel veel ruimte voor ontelbaar veel mooie combinaties!

  Wat ga jij de komende tijd creëren?  *Let op: voedingskettingen zijn geen speelgoed. Ze zijn bedoeld om knijpende/krabbende/snel afgeleide baby's bezig te houden tijdens het drinken aan borst of fles. Geef een voedingsketting nooit los aan een baby. Degene die de voeding geeft dient de ketting om de nek te dragen. De variatie in vormen, kleuren en texturen zorgt ervoor dat de ketting aantrekkelijk is voor de baby. Ook tijdens het dragen in een draagdoek of drager kan een ketting gebruikt worden. Ook dan houd je de ketting om je eigen nek. Door de veiligheidssluiting zal de ketting losklikken als er te hard aan getrokken wordt.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Ik sla cookies op voor een beter werkende website. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »